Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 38 of 38

Forum stuck on Mark as Read - Page 2

| SMF Support Forum
  1. #21
    jimicrk's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Sep 2013
    Location
    Tennessee
    Posts
    1,889
    Thanks
    2,127
    Thanked 3,198 Times in 1,232 Posts
    I was having trouble with my New Posts about a month ago when a lot of other people were having the same problem.

    The problem was being reported to admin but my problem wasn't resolved until I contacted admin.



    Open a support ticket if you haven't already. It took about a week for my issue to get resolved.


  2. #22
    Scrappah's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Jun 2014
    Posts
    1,058
    Thanks
    320
    Thanked 1,418 Times in 676 Posts
    Quote Originally Posted by webuyselltradestuff View Post
    actually I have a VERY robust system with all sort of security...and yes I know all about CC cleaner...that is not the problem. There has been a change, update or something on the site's forum software or the site itself. I have NEVER had this issue in the past until a few days ago and I know quite a bit about computers and websites (just sayin). Something changed or was upgraded and now apparently Firefox (Sirscrapalot) AND Chrome (myself and others) is at least affected.

    Definitely something the admin needs to look into. I can get to the new threads, but you go to the weird screen and it has a link to look at thread that have been updated in the last 24 hours. So yeah, I can MAKE it work, but it is a PITA.
    < shrugs > The CCleaner was just a suggestion. I use it to clean out the cache EVERY time I close the browser which might be five or ten times a day. (Only takes a few seconds.)

    What you guys are running into may well be a forum thing or a combination of things. Could partially be a windows thing. Windows 10 seems to be especially difficult to work with. Doesn't seem to matter which browser you're using, the windows browser processes are still running in the background logging data on how you're using your machine.

    To give you some idea .... I gave a win 7 machine that had been upgraded to win 10 a tune up last week. It was a 600 gb hard drive. I pared down the used space on the drive from 260GB down to about 22 GB. Most of the junk that was cleared out was the record keeping that the windows system routinely does.

    Now ... I get that some guys like to hoard their junk but ?????

  3. #23
    Sirscrapalot started this thread.
    Sirscrapalot's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Mar 2012
    Location
    A sandbar off the atlantic..OBX,NC
    Posts
    5,807
    Thanks
    11,132
    Thanked 7,991 Times in 3,588 Posts
    I was having trouble with my New Posts about a month ago when a lot of other people were having the same problem.

    Full article at Scrap Metal Forum: http://www.scrapmetalforum.com/smf-s...#ixzz4GfcvcCOa


    See I didn't know others had this issue when I posted. As I couldn't see past posts. Haha. I suppose I could have done support but alas...I decided to go public. Look at how it brought us all together to share our ideas, an thoughts...and...err..nevermind.




    Sirscrapalot - If you feeling froggy....leap.

  4. #24
    JohnC4X4's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Apr 2011
    Location
    South East Ma
    Posts
    894
    Thanks
    128
    Thanked 987 Times in 455 Posts
    Last 48 hours I am having the same problem as Post 1 >>
    I seem to be having an issue every time I come to the site, nothing shows in new posts, or group posts for me.

    I have tried rebooting and that did not seem to help

    Thanks for any help

  5. #25
    jimicrk's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Sep 2013
    Location
    Tennessee
    Posts
    1,889
    Thanks
    2,127
    Thanked 3,198 Times in 1,232 Posts
    Quote Originally Posted by JohnC4X4 View Post
    Last 48 hours I am having the same problem as Post 1 >>
    I seem to be having an issue every time I come to the site, nothing shows in new posts, or group posts for me.

    I have tried rebooting and that did not seem to help

    Thanks for any help
    Scroll to the top of this page and click on the Support tab and you can create a support ticket.

  6. #26
    SMF Badges of Honor



    Member since
    Apr 2015
    Posts
    1,154
    Thanks
    440
    Thanked 1,863 Times in 739 Posts
    Quote Originally Posted by Andrew View Post
    Hello
    I will definitely have a look into that issue. Have you tried clearing you cookies? Also what browser are you using?
    Same thing happens for me no matter which browser I'm using.

    The problem is related to when a mod deletes a post something screws up the forum data base.

  7. #27
    Kalvlin's Avatar
    SMF Badges of Honor

    Member since
    Dec 2013
    Location
    CT
    Posts
    207
    Thanks
    405
    Thanked 200 Times in 113 Posts
    Hmmm , I was not really paying attention or maybe I don't seem to have this problem. I log out when I leave the site. Am using latest version of Chrome. I also log in on multiple different computers almost daily. I also zap my history on a regular basis.
    I'll pay more attention now . When I click on New Posts they are usually bolded until I read them.
    Remember... wherever you go... there you are

  8. #28
    Kalvlin's Avatar
    SMF Badges of Honor

    Member since
    Dec 2013
    Location
    CT
    Posts
    207
    Thanks
    405
    Thanked 200 Times in 113 Posts
    Ok , I logged out and then back in again to SMF. I had not read all of the latest posts. Now when I click on new posts there is nothing showing at all as if there are no new posts. Strange, time for a drink...

  9. #29
    sledge's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Nov 2012
    Location
    Central Indiana
    Posts
    2,595
    Thanks
    4,384
    Thanked 4,008 Times in 1,525 Posts
    2/12/17: Having this issue now too.
    No "What's New" threads
    Tells me to wait 10 seconds.. I can wait 30 seconds and still nothing.
    I'm so into scrapping.. When my Steel Toe Boots Wear out, I cut the Steel out of them and recycle the Toe!

  10. #30
    JohnC4X4's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Apr 2011
    Location
    South East Ma
    Posts
    894
    Thanks
    128
    Thanked 987 Times in 455 Posts
    Quote Originally Posted by sledge View Post
    2/12/17: Having this issue now too.
    No "What's New" threads
    Tells me to wait 10 seconds.. I can wait 30 seconds and still nothing.
    Been that way for me off and on for the last 2 weeks

  11. The Following User Says Thank You to JohnC4X4 for This Post:


  12. #31
    jimicrk's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Sep 2013
    Location
    Tennessee
    Posts
    1,889
    Thanks
    2,127
    Thanked 3,198 Times in 1,232 Posts
    Be sure and open a ticket at the SMF Support Center.

  13. The Following User Says Thank You to jimicrk for This Post:


  14. #32
    Metalbestos's Avatar
    SMF Badges of Honor
    Buying ewaste and vintage video games

    Member since
    Mar 2014
    Location
    Baltimore md.
    Posts
    959
    Thanks
    2,940
    Thanked 1,612 Times in 683 Posts
    I have a support ticket submitted for the new posts not refreshing ( hence why I have been posting so little on the main forum ) lately I have noticed my search results are not working as well . Anyone else having this problem ? If not post a link to any threads related to screen boards . Hope it's back to normal soon .
    Buying ewaste and video games !

  15. The Following User Says Thank You to Metalbestos for This Post:


  16. #33
    auminer's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Nov 2012
    Location
    Allen, TX
    Posts
    891
    Thanks
    440
    Thanked 1,647 Times in 594 Posts
    This seems to be happening alot more lately... but I was always able to at least search for threads updated "today".

    Now, when I click that, I get this irritating screen no matter how long I wait.

    Out of clutter, find simplicity. --Albert Einstein

  17. #34
    auminer's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Nov 2012
    Location
    Allen, TX
    Posts
    891
    Thanks
    440
    Thanked 1,647 Times in 594 Posts
    Does this forum even have an admin anymore?

  18. #35
    jimicrk's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Sep 2013
    Location
    Tennessee
    Posts
    1,889
    Thanks
    2,127
    Thanked 3,198 Times in 1,232 Posts
    Quote Originally Posted by auminer View Post
    Does this forum even have an admin anymore?
    The Maytag man don't work here. Did you open a support ticket yet?

  19. #36
    auminer's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Nov 2012
    Location
    Allen, TX
    Posts
    891
    Thanks
    440
    Thanked 1,647 Times in 594 Posts
    Quote Originally Posted by jimicrk View Post
    The Maytag man don't work here. Did you open a support ticket yet?
    YEP. Not expecting any better response to this one than the first two got. But I thought I'd give it a try. Seems to be working fine on my phone, and I do believe that my ragtag old computer is just about to give up the ghost.

    I SOOOOOOOOOOO don't want to get a different computer.

  20. #37
    t00nces2's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Jul 2014
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    1,007
    Thanks
    568
    Thanked 1,491 Times in 585 Posts
    Quote Originally Posted by jimicrk View Post
    Not sure what a "pop" is but since I've been relocated to the mid-west I no longer have to be ashamed of having the Titans as my home team. Sorry Mike.

    Yes I've been to the football thread and someone mentioned a 12 deep league? I'm totally ignorant when it comes to fantasy football, but that sounds a little dirty. Is that where the fantasy part comes in?

    You are right about those pink, blue and yellow packets. There is no substitute for sugar.
    A "pop" is a coke, whatever kind you like.

  21. #38
    t00nces2's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Jul 2014
    Location
    Sarasota, FL
    Posts
    1,007
    Thanks
    568
    Thanked 1,491 Times in 585 Posts
    ... also, witched from firefox to IE and now have threads in the "New Posts".


  22. Similar threads on the Scrap Metal Forum

    1. Replies: 2
      Last Post: 07-23-2013, 04:43 PM
    2. SOS Mercury mark 5 boat motor
      By imyourgirl in forum Scrap Metal Questions and Answers
      Replies: 24
      Last Post: 01-07-2012, 11:25 AM
    3. Scrap Metal Forum newcomers - Please Read!
      By admin in forum Introduce yourself
      Replies: 0
      Last Post: 09-30-2011, 05:54 PM

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

 
Browse the Most Recent Threads
On SMF In THIS CATEGORY.





OR

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

The Scrap Metal Forum

    The Scrap Metal Forum is the #1 scrap metal recycling community in the world. Here we talk about the scrap metal business, making money, where we connect with other scrappers, scrap yards and more.

SMF on Facebook and Twitter

Twitter Facebook