Results 1 to 18 of 18

issues with "new posts" button.

| SMF Support Forum
  1. #1
    pwajunkie started this thread.
    pwajunkie's Avatar
    SMF Badges of Honor

    Member since
    Sep 2014
    Location
    North Carolina
    Posts
    38
    Thanks
    12
    Thanked 43 Times in 13 Posts

    issues with "new posts" button.

    Last few days I would sign on and click to "new post" button and get this message:

    "Sorry, there are no new posts to view.

    You may search for posts updated during the previous 24 hours, here"

    I only come here once or twice a day so I know there are now post that are created in that time frame. Also I would click the "here" button in the message above and I would get this message:

    "This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 7 seconds."

    Am I doing something wrong or do I not have some setting correct?


  2. #2
    admin's Avatar
    SMF Badges of Honor

    Member since
    Sep 2010
    Posts
    686
    Thanks
    336
    Thanked 2,613 Times in 549 Posts
    It might be a cookies or cache issue, I always recommend starting there. Clear your browser cookies and your browser cache, close your browser then restart it. See if that works.

    In the meantime, anybody else having this same issue?

  3. #3
    Jonniebrass's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Dec 2011
    Location
    Massachusetts
    Posts
    1,007
    Thanks
    582
    Thanked 493 Times in 295 Posts
    Yes , I had same thing last week so I cleared cookies and all was well. That was on my smartphone.
    Google first ask questions later!

  4. #4
    Scrappah's Avatar
    SMF Badges of Honor



    Member since
    Jun 2014
    Posts
    1,058
    Thanks
    320
    Thanked 1,418 Times in 676 Posts
    It's always been like that for me. I usually log out after posting,close the browser,and clean the cache.

    That works just fine.

  5. #5
    Sirscrapalot's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Mar 2012
    Location
    A sandbar off the atlantic..OBX,NC
    Posts
    6,012
    Thanks
    11,597
    Thanked 8,494 Times in 3,760 Posts
    I only get the "no new posts" thing if I sign out an back in. I stay logged in, so when I log out for whatever reason, it'll reset all the posts as if I've hit "Mark forums as read".

    It's weird but never bothers me, as I stay logged in most the time.

    Never have the issue on my phone with the app.

    Sirscrapalot - Riiiibbbbiiiit. - A frog that stutters.

  6. The Following User Says Thank You to Sirscrapalot for This Post:


  7. #6
    Patriot76's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Dec 2012
    Location
    Buffalo Commons
    Posts
    2,476
    Thanks
    8,846
    Thanked 6,152 Times in 1,888 Posts
    My concern is a little different. I will receive email notifications of updates, but when I log in non of the posts highlighted in my email show up. Guessing it is a personal problem.

  8. #7
    auminer's Avatar
    SMF Badges of Honor



    Member since
    Nov 2012
    Location
    Allen, TX
    Posts
    1,014
    Thanks
    491
    Thanked 1,883 Times in 686 Posts
    Oh, apparently this is a known issue. And apparently you have to have a moderator approve a new topic. When did that $#!+ start?
    Out of clutter, find simplicity. --Albert Einstein

  9. #8
    msmoorad's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Apr 2013
    Location
    Durban, South Africa
    Posts
    579
    Thanks
    563
    Thanked 656 Times in 311 Posts
    i also have a problem with that- it takes quite long for the page to load- once it does, everything else opens much faster.

  10. #9
    KzScrapper's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Apr 2011
    Location
    Denver Metro, CO
    Posts
    4,819
    Thanks
    6,879
    Thanked 5,687 Times in 2,387 Posts
    Was having the same problem a couple of weeks ago but then it cleared up without doing anything...pages have been slow to load this week though.

    I use the "remember me" box for the ease of logging in.

    Kinda surprised Admin chimed in...thought we were on autopilot.
    Recyclable Material Merchant Wholesaler
    Certified Zip-Tie Mechanic
    "Give them enough so they can do something with it, but not too much that they won't do nothing."

  11. #10
    auminer's Avatar
    SMF Badges of Honor



    Member since
    Nov 2012
    Location
    Allen, TX
    Posts
    1,014
    Thanks
    491
    Thanked 1,883 Times in 686 Posts
    Quote Originally Posted by KzScrapper View Post
    Kinda surprised Admin chimed in...thought we were on autopilot.
    We might still be... that chime in was 4 years ago

  12. The Following User Says Thank You to auminer for This Post:


  13. #11
    KzScrapper's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Apr 2011
    Location
    Denver Metro, CO
    Posts
    4,819
    Thanks
    6,879
    Thanked 5,687 Times in 2,387 Posts
    Quote Originally Posted by auminer View Post
    We might still be... that chime in was 4 years ago
    Yikes! Didn't even notice the date so probably...

  14. #12

    Member since
    May 2018
    Location
    USA
    Posts
    262
    Thanks
    162
    Thanked 197 Times in 116 Posts
    Quote Originally Posted by pwajunkie View Post
    Last few days I would sign on and click to "new post" button and get this message:

    "Sorry, there are no new posts to view.

    You may search for posts updated during the previous 24 hours, here"

    I only come here once or twice a day so I know there are now post that are created in that time frame. Also I would click the "here" button in the message above and I would get this message:

    "This forum requires that you wait 10 seconds between searches. Please try again in 7 seconds."

    Am I doing something wrong or do I not have some setting correct?
    Same problem for the past four days.

    It's admins job to fix the problem and not my duty to clear browser cookies and cache.

  15. The Following User Says Thank You to Proton for This Post:


  16. #13
    auminer's Avatar
    SMF Badges of Honor



    Member since
    Nov 2012
    Location
    Allen, TX
    Posts
    1,014
    Thanks
    491
    Thanked 1,883 Times in 686 Posts
    Quote Originally Posted by Proton View Post
    Same problem for the past four days.

    It's admins job to fix the problem and not my duty to clear browser cookies and cache.
    I agree 100%.

    But I did it and it fixed the problem. Now I only have to go to the eleventy dozen other sites that I WAS remembered at and re-enter all my usernames and passwords. If I can remember them...

  17. The Following User Says Thank You to auminer for This Post:


  18. #14

    Member since
    May 2018
    Location
    USA
    Posts
    262
    Thanks
    162
    Thanked 197 Times in 116 Posts
    Quote Originally Posted by auminer View Post
    I agree 100%.

    But I did it and it fixed the problem. Now I only have to go to the eleventy dozen other sites that I WAS remembered at and re-enter all my usernames and passwords. If I can remember them...
    Now I'm getting this message when I log out, the forum is broken.

    This posting problem seems to occur whenever a moderator deletes an entire thread rather than modify it.

    Last edited by Proton; 07-27-2018 at 12:10 AM.

  19. #15
    jimicrk's Avatar
    SMF Badges of Honor


    Member since
    Sep 2013
    Location
    Tennessee
    Posts
    2,178
    Thanks
    2,502
    Thanked 3,821 Times in 1,450 Posts
    Whenever I have an issue on the forum I create a support ticket and it gets fixed. There's only a few moderators left and a whole lot of members. Maybe if more members would become paid members they could get more moderators to take care of issues.
    Just my opinion, and you know what they say about opinions.

    My grandfather always told me that whatever I wanted to be, be the biggest one you can possibly be. Even if it's an a$$hole.
    He would be proud.
    Last edited by jimicrk; 07-27-2018 at 04:32 PM.

  20. #16

    Member since
    May 2018
    Location
    USA
    Posts
    262
    Thanks
    162
    Thanked 197 Times in 116 Posts
    Quote Originally Posted by jimicrk View Post
    Whenever I have an issue on the forum I create a support ticket and it gets fixed. There's only a few moderators left and a whole lot of members. Maybe if more members would become paid members they could get more moderators to take care of issues.
    Just my opinion, and you know what they say about opinions.

    My grandfather always told me that whatever I wanted to be, be the biggest one you can possibly be. Even if it's an a$$hole.
    He would be proud.
    Herein lies the problem this site runs scripts from the following ad generating sites, all of which suck up bandwidth both from the forum side and the client side.


    From time to time these ad scripts are updated and need to be reinstalled otherwise problems may occur such as the one were experiencing now. Websites do not fare well on autopilot.

    AWeber: Email Marketing

    https://www.aweber.com/

    Amazon.com Associates: The web's most popular and successful ...

    https://affiliate-program.amazon.com/

    Skimlinks: Industry Leader In Affiliate Marketing Solutions

    https://skimlinks.com/

    Tynt | Crunchbase

    https://www.crunchbase.com/organization/tynt

    Google AdSense - Make Money Online through Website Monetization

    https://www.google.com/adsense/start/

    Facebook Ads Custom Audiences - Everything you need to know!

    https://adespresso.com/blog/facebook...diences-guide/

    Last edited by Proton; 07-27-2018 at 07:41 PM.

  21. The Following User Says Thank You to Proton for This Post:


  22. #17

    Member since
    May 2018
    Location
    USA
    Posts
    262
    Thanks
    162
    Thanked 197 Times in 116 Posts
    This is what happens when your not looking after business, its very possible in the near future the book will be history. That little blip in the graph represents a $120,000,000,000.00 billion dollar loss of capital.


  23. The Following User Says Thank You to Proton for This Post:


  24. #18

    Member since
    May 2018
    Location
    USA
    Posts
    262
    Thanks
    162
    Thanked 197 Times in 116 Posts
    By blocking all the ad scripts the problem is now gone and the forum pages now load at lightning speed.




  25. The Following 2 Users say Thank You for This Post by Proton:



  26. Similar threads on the Scrap Metal Forum

    1. Issues with the New Post button
      By ParkerFlyer4 in forum SMF Support Forum
      Replies: 34
      Last Post: 06-21-2014, 12:24 AM
    2. Replies: 11
      Last Post: 07-08-2013, 04:11 PM
    3. Replies: 3
      Last Post: 06-27-2012, 11:00 PM
    4. Replies: 4
      Last Post: 05-07-2012, 05:40 PM

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

 
Browse the Most Recent Threads
On SMF In THIS CATEGORY.





OR

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  

The Scrap Metal Forum

    The Scrap Metal Forum is the #1 scrap metal recycling community in the world. Here we talk about the scrap metal business, making money, where we connect with other scrappers, scrap yards and more.

SMF on Facebook and Twitter

Twitter Facebook